06 - 83653325   

annetbeweegt@gmail.com

activiteiten

Mijn sportstudio Annet Beweegt is een laagdrempelige, vrouwvriendelijke, veilige sportomgeving waar alleen vrouwen lid van kunnen worden. Je sport met maximaal 10 vrouwen tegelijk voor optimale begeleiding in een aangename ruimte zonder spiegels, geen grote ingewikkelde fitnessapparaten en geen mannen. Ik vind het belangrijk dat vrouwen regelmatig bewegen maar ook dat ze genoeg ontspannen. Daarom bied ik in mijn sportstudio verschillende groepslessen en trainingen aan die hierin voorzien. Op deze pagina vind je uitleg over iedere les/training en je vindt het huidige lesrooster.

fit en shape

FIT EN SHAPE is een leuke, uitdagende, afwisselende smallgroup training van 35 minuten. In de training werk je met kleine fitnessmaterialen (zoals dumbells of kettlebels) en je eigen lichaamsgewicht. Alle belangrijke, grote spiergroepen komen aan bod waarbij er extra aandacht is voor je core (buik-rug), benen en billen.

Regelmatig meedoen aan FIT EN SHAPE zal je kracht en conditie aanzienlijk verbeteren en je lijf strakker maken. Annet coacht je door alle oefeningen zodat je veilig traint en de oefeningen uitvoert op een level dat bij jou past. Heb jij weinig tijd om te sporten maar wil je wel je hele lijf flink aanpakken, dan is FIT EN SHAPE zeker jouw les.

Tacoyo

TACOYO staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Het is een anti-stress groepsles op muziek, waarbij je in 55 minuten steeds (matig) intensief bewegen afwisselt met ontspanningsmomenten.

TACOYO is een Body+Mind les die zich niet alleen richt op je spieren, maar ook op je hart en longen. TACOYO is erg laagdrempelig, je kan op ieder fitness niveau meedoen. Het is een zeer gevarieerde les met totaalbewegingen voor heel je lijf en ademhalingsoefeningen waardoor je leert ontspannen. De laatste 10 minuten van de les bestaan altijd uit een totale ontspanningsoefening.

Annet Beweegt is de enige fitnessprofessional in Winterswijk e.o. die TACOYO lessen mag verzorgen.

lees meer over TACOYO op: www.tacoyo.nl

zumba

Word jij ook zo blij van leuke dansmuziek, en kun je dan eigenlijk niet goed stil blijven staan? Elke maandagavond en zaterdagochtend gaan bij Annet Beweegt de voetjes van de vloer tijdens de Zumba-les.

Zumba combineert eenvoudige dansbewegingen uit diverse stijlen op lekkere opzwepende muziek. Zumba is geschikt voor iedereen die van swingende muziek en dansen houdt. Lekker een 45 minuten flink de voetjes van de vloer en dan weer naar huis met een grote glimlach op je gezicht.

yoga/pilates

Breng je lichaam en geest in balans met YOGA/PILATES. Deze fijne groepsles op mooie, passende muziek maakt in 55 minuten je lichaam leniger en sterker en laat daarbij tevens je lichaam en geest ontspannen.

Na een warming-up met een yoga zonnegroet en/of rustige tai-chi bewegingen versterken we met name been, rug– en buikspieren en maken we de heupen en rug soepeler. We sluiten elke les af met een meditatie/ontspanningsoefening van 10 minuten.

individueel trainen op het circuit

In het circuit train je in 30 minuten je hele lichaam, zowel je kracht als conditie verbetert. Je traint op eenvoudige toestellen die makkelijk te bedienen zijn en niet van te voren ingesteld hoeven te worden en je gebruikt losse fitnessmaterialen.

Alle belangrijke spiergroepen komen aan bod, en door de afwisseling van krachtoefeningen en bewegen verbetert zowel je kracht als je conditie. Je traint individueel, met maximaal 8 vrouwen tegelijk, zodat iedereen voldoende beweegruimte heeft.

fit en fun

Wil jij lekker een half uur bewegen en je hele lichaam trainen. Doe dan eens mee met FIT EN FUN.

Je doet afwisselend eenvoudige oefeningen die je spieren zullen versterken, je conditie gaan verbeteren en je balans en coordinatie verbeteren. Alle oefeningen worden staand gedaan, je hoeft dus niet op de vloer op een matje. Verder kan je naar wens (kleine) gewichten bij de oefeningen gebruiken om ze zwaarder te maken.
Annet coacht je door alle oefeningen en zorgt voor alternatieven als je een oefening niet kan. De training duurt 30 minuten, die overigens omvliegen door de leuke muziek waarop je de oefeningen doet. (golden oldies, disco, 70s/80s)

lesrooster annet beweegt