06 - 83653325   

annetbeweegt@gmail.com

over annet beweegt

Hoi, wat leuk dat je op mijn website rondkijkt. Ik ben Annet Vaartjes, getrouwd met Peter en trotse moeder van 3 mooie, lieve pubermeiden. Al sinds het jaar 2000 ben ik als gediplomeerd allround instructeur werkzaam in de fitnessbranche en geef ik met veel passie en plezier allerlei verschillende groepstrainingen. De afgelopen dertien jaar heb ik als eigenaar aan 2 verschillende fitnessclubs leiding gegeven, eerst aan een groot multifunctioneel sportcentrum en vervolgens aan een kleinere club met een fitnessconcept alleen voor vrouwen middels een franchise formule. Op 14 februari 2022 heb ik mijn eigen sportstudio 'Annet Beweegt' opgericht om me volledig te kunnen richten op het maken en geven van diverse groepstrainingen.

Mijn jarenlange ervaring heeft me geleerd dat veel vrouwen zoeken naar een veilige, prettige omgeving om te kunnen sporten. Met 'Annet beweegt' wil ik die omgeving bieden. Mijn sportstudio is een laagdrempelige, vriendelijke, veilige sportomgeving waar alleen vrouwen lid kunnen worden. Je sport in een aangename ruimte zonder spiegels, geen grote ingewikkelde fitnessapparaten en geen mannen. Je sport met maximaal 10 vrouwen tegelijk, zodat ik je optimaal kan begeleiden tijdens je training.

Regelmatig bewegen is zo goed voor ons lichaam en onze geest. Het zou bij iedereen eigenlijk onderdeel moeten zijn van de dagelijkse routine. Ik wil met mijn sportstudio vrouwen laten ervaren dat bewegen leuk en fijn is om te doen, zonder dat je daar heel veel tijd aan kwijt hoeft te zijn of dat het mega-intensief moet zijn voor je resultaten krijgt. En dat je vooral lekker kan sporten en je ding kan doen zonder dat je je daarbij zorgen hoeft te maken over je omgeving, je looks, (voor)oordelen van anderen, en of je wel goed genoeg mee kan komen.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen regelmatig bewegen maar ook dat ze genoeg ontspannen. Die balans vinden tussen inspannen en ontspannen is zo belangrijk, want de meeste vrouwen moeten van zichzelf van alles en gunnen zichzelf niet zo veel. Ik wil ze graag helpen daar wat meer balans in te vinden!

Spreekt dit jou aan, kom dan snel een keertje langs in mijn studio aan de Ravenhorsterweg 6a of vraag nu gelijk jouw proefles aan.

Beweeg mee met annet, geef je op voor een proefles